GWW (Grondwerken, water- en wegenbouw) en Infra

Blankendaal heeft zich door de vele grote maar ook kleine projecten bewezen als vakkundige speler in het grondverzet. Wij doen projecten voor gemeentes, provincie, waterschappen, aannemers en particulieren. We doen projecten als hoofdaannemer maar ook als onderaannemer. Wij hebben jarenlange ervaring in alle cultuurtechnische werkzaamheden, of het nu gaat om het verplaatsen van grond en zand, het aanleggen van een riool, bestratingswerk enz.

Dankzij het uitgebreid machinepark kan Blankendaal een totaalpakket aanbieden. Wij hebben graafmachines van 32 ton tot 1 ton en zijn hierdoor breed inzetbaar. Ook beschikken we over diverse shovels en kiepers voor grondtransport.

Wij doen een breed scala aan projecten van het inrichten van complete woonwijken tot het aanleggen van een achtertuin. Werkzaamheden waar wij vertrouwd mee zijn: Rioleringswerkzaamheden, aanleggen van bestrating inclusief fundering, graven van sloten, inrichten van terreinen, ontgraven van bouwputten, aanleggen drainage, aanleg van nutsvoorzieningen, het oplossen van wateroverlast, afvoeren van grond en aanleg van recreatievelden.

Heeft u een nieuwe uitdaging voor ons op het gebied van grondwerken, groot of klein? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wegenbouw in de avondzon