Machineverhuur

Bij Blankendaal kunt u ook terecht voor het huren van diverse machines. Wij beschikken we over een ruim assortiment verschillende machines om uw klus op een goede manier tot uitvoer te brengen. Of u nu een minigraver wilt huren of een groter type graafmachine voor het grotere werk. U bent bij ons aan het juiste adres.

Wij beschikken over veel zwaar materieel voor grondverzet, shovels, mobiele graafmachines, tractoren met kiepers enz. Ook als u hoog wilt werken hebben wij de juiste hoogwerkers voor u. En we kunnen u helpen met mechanisch materieel voor bestratingen en wegenbouw.

Hoogwerkers

Hydraulische graafmachine huren

Wij verhuren een ruim assortiment hydraulische graafmachines, van mini graafmachines van 1 ton tot en met onze grote mobiele graafmachine van 30 ton. Bel ons voor het type graafmachine en u kunt direct reserveren. Uiteraard met persoonlijk advies voor het juiste type graafmachine. Een minigraver huren of een ander type graafmachine kan snel geregeld worden.

Tevens verhuren we kleine en grote shovels.

Daarnaast kunt u bij ons tractoren met kiepers van 1 m3 tot en met 15 m3 en ook een gemotoriseerde kruiwagen met rupsbanden huren voor bijvoorbeeld het dempen van uw vijver in de achtertuin. U bent bij ons aan het juiste adres.

De vacuüm-wagen is o.a. geschikt voor het geven van water aan jonge aanplant, het leegzuigen van ondergelopen putten en kelders en ook bijvoorbeeld voor het schoonmaken van de weg tijdens het plant- en oogstseizoen.

Gebouw van Loonbedrijf Blankendaal te Spierdijk

Verhuur van hoogwerkers

U kunt bij ons hoogwerkers huren met diverse reikwijdtes en ondergronden.  Verschillende hoogwerkers op rupsen:

  • een lichte versie met knik-arm met een mogelijkheid om op brandstof of elektrisch te draaien en toch een werkhoogte van 14 meter;
  • een middelzware telescoop hoogwerker die tot 12 meter de hoogte in gaat, ideaal voor buitenschilderwerk en onderhoud;
  • een zware 22 meter hoogwerker voor onderhoud aan hoge bomen, boerderijen, grote schuren enzovoorts.

Andere maten en types zijn op verzoek ook te leveren.

Machines voor de wegenbouw

Verhuur machines voor wegenbouw

U kunt bij ons ook machine en apparatuur huren voor bestratingen en wegenbouw. Bijvoorbeeld trilplaten van licht tot zwaar voor sierstraatwerk en uw rijpad. Voor het leggen van betonplaten, grote tegels, betonbanden etcetera hebben we de juiste uitrusting zoals een bandenklem, vacuüm-set of stenenlegklem op de minikraan of shovel.

We verhuren ook rijplaten, betonplaten en dragline schotten

En u kunt bij ons terecht voor ophoog,- en straatzand, klei, teeltaarde en puinkorrel.